Siirry sisältöön sitemap
gradient background
Confirma NetBaron

NetBaron
osto- ja myyntireskontra

Tehokas taloushallinto tukee yritystä menestymään. Automaattiset osto- ja myyntireskontraratkaisut tuovat selkeyttä ja nopeutta päivittäisiin taloustoimiin vähentäen manuaalista työtä. NetBaronin avulla voit keskittyä ydinliiketoimintaan ja jättää rutiinit automaation huoleksi.

NetBaron osto- ja myyntireskontra

Tehokas ja automatisoitu myynti- ja ostoreskontra

Automaattinen laskujen käsittely ja maksujen seuranta

NetBaron tekee laskujen hallinnasta vaivatonta ja vähentää merkittävästi manuaalista työtä. Automaattiset prosessit nopeuttavat laskujen käsittelyä, joten saat enemmän aikaa keskittyä yrityksesi tärkeimpiin tehtäviin. Järjestelmä huolehtii siitä, että maksut hoituvat tarkasti ja ajallaan. Näin kassavirran ennakoitavuus ja vakaus paranee.

Helppo ostolaskujen hyväksyminen ja joustava laskujen hallinta

NetBaron tekee ostolaskujen tarkistamisesta ja hyväksymisestä vaivatonta, myös mobiililaitteella. Varmistat helposti, että laskut käsitellään ajallaan, vaikka olisit liikkeellä. Järjestelmä parantaa talouden hallintaa ja vähentää laskujen käsittelyyn kuluvaa aikaa, mikä helpottaa arkea erityisesti silloin, kun toimipisteitä on useita.

Tehokas pankkiyhteys ja maksuliikenteen hallinta

NetBaron tarjoaa saumattoman yhteyden pankkeihin tehden maksuliikenteestä sujuvaa ja luotettavaa. Säästät merkittävästi aikaa, sillä maksut ja tiliotteet siirtyvät automaattisesti ilman manuaalisia toimenpiteitä. Lisäksi ajantasainen taloustieto on aina helposti saatavillasi.

background

”NetBaronin avulla saan automatisoitua toistuvat laskutukset, kuten vuokrat ja vastikkeet. Näin laskut lähtevät säännöllisesti ilman ylimääräistä työtä, tuottaen tasaista kassavirtaa.”

Ostoreskontra – Nopeuta laskujen käsittelyä

NetBaronin avulla ostolaskut saadaan käsiteltyä sujuvasti ja nopeasti. Verkkolaskut, skannatut paperilaskut ja manuaalisesti syötetyt laskut tallennetaan automaattisesti, jolloin laskujen manuaalinen käsittely jää minimiin. Järjestelmä lähettää muistutuksia, jos laskuja ei ole vielä tarkastettu tai hyväksytty ennen eräpäivää. NetBaronilla voit hallita laskuja myös liikkeellä ollessasi, sillä mobiilisovellus mahdollistaa laskujen tarkistamisen ja hyväksymisen missä tahansa.

Myyntireskontra – hallitse maksuliikennettä tarkasti

NetBaron tekee laskutuksesta ja maksusuoritusten seurannasta helppoa ja automaattista. Laskut voidaan lähettää suoraan verkkolaskuina, PDF-tiedostoina tai paperiversioina. Voit liittää myyntilaskuun liitteitä, kuten kuitteja, tilauksia tai tarjouksia ja näin varmistaa, että kaikki tarvittavat dokumentit ovat helposti saatavilla niin laskun lähettäjälle kuin vastaanottajallekin. Järjestelmä kirjaa asiakkaidesi viitenumerolla tekemät maksut automaattisesti.

gradient background

NetBaronin osto- ja myyntireskontra on aina ajan tasalla

Jaksotustyökalu - Helppoa laskujen jaksottamista

Jaksotustyökalu – Helppoa laskujen jaksottamista

Kätevä jaksotustyökalu antaa mahdollisuuden jaksottaa järjestelmässä olevat myynti- ja ostolaskut sekä tiliotteen rivit kirjanpitoon halutulle aikajaksolle. Jaksotusten purkaminen ja muuttaminen jälkikäteen on myös vaivatonta.

Turvalliset pankkiyhteydet suoraan sovelluksesta

Turvalliset pankkiyhteydet suoraan sovelluksesta

NetBaronin pankkiyhteydet mahdollistavat maksujen ja tiliotteiden automaattisen käsittelyn suoraan järjestelmässä. Maksut kohdistetaan ja tiliöidään automaattisesti. Lisäksi voit sujuvasti käsitellä eri maksuaineistoja, kuten kotimaisia ja ulkomaisia maksuja sekä verkkolaskuja.

Ostolaskujen käsittely mobiilisovelluksella

Ostolaskujen käsittely mobiilisovelluksella

NetBaronilla voit hallita laskuja myös liikkeellä ollessasi, sillä mobiilisovellus mahdollistaa laskujen tarkistamisen ja hyväksymisen missä tahansa.

e-Sign sujuvoittaa allekirjottamista.

Ota yhteyttä myyntiin